BBC Micro:bit pločica


  • Proizvođač:Kitronik
  • Šifra proizvoda: BBC
  • Dostupnost: Na stanju

  • 2.499,90 din + PDV
Opis
BBC micro:bit pločica.
Vaš BBC micro:bit dolazi u jednoj od 4 šeme boja, nažalost nije moguće odrediti koju ćete boju dobiti.

BBC micro:bit je moćan ručni, potpuno programabilni računar koji su dizajnirali BBC i brojni partneri da podstaknu decu da se aktivno uključe u pisanje softvera i izgradnju novih stvari kojima će on upravljati. Napišite svoj kod pomoću jednog od jednostavnih uređivača koji se nalazi na web lokaciji BBC micro:bita, povežite svoj BBC micro:bit sa računarom preko USB-a, pritisnite dugme za kompajliranje u editoru, a zatim preuzmite datoteku i spustite je direktno na svoj BBC micro:bit pločicu. Postoji i aplikacija za Android uređaje.

Bežično se povezujte i komunicirajte sa svetom oko sebe. Koristite Bluetooth Low Energy za povezivanje sa mobilnim telefonima i tabletima, pravljenje selfija ili pokretanje muzike sa svojih plejlista.

BBC micro:bit je duhovni naslednik BBC Micro-a iz 1980-ih, koji je sam uveo generaciju dece u računarstvo. BBC micro:bit nastavlja ovu 30-godišnju tradiciju i to 18 puta brže i 70 puta je manji od svog prethodnika.

Zasnovan na 32-bitnom ARM Cortex-M0 procesoru, BBC micro:bit takođe poseduje senzore za akcelerometar i kompas, Bluetooth Low Energy i USB konekciju, ekran koji se sastoji od 25 LED dioda, dva programabilna tastera i može se napajati bilo kojim USB-om ili eksternom baterijom. Ulazi i izlazi uređaja prolaze kroz pet prstenastih konektora koji su deo 21-pinskog ivičnog konektora.

Karakteristike:
USB i Bluetooth Niskoenergetska povezanost.
Kompas i Akcelerometar.
2 k korisnička tastera koja se mogu dodeliti.
25 LED displej.
21-pinski ivični konektor.

Sadržaj:

1 k BBC mikro: bit.

Dimenzije:
Dužina PCB-a: 52mm.
Širina PCB-a: 42 mm.
Visina PCB-a: 11,7 mm.


Video:

Zahteva:

1 k 1M USB kabl protiv zapletanja.
1 k kavez za bateriju.
2 k AAA baterije.
Računar sa pristupom Internetu.

Napišite komenar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar

Tagovi: bbc, micro, bit, pločica